Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Yixing Bowee Environmental Protection Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit Het Scherm van de afvalwaterbar voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Scherm van de afvalwaterbar voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Yixing Bowee Environmental Protection Equipment Co., Ltd

1
Yixing Bowee Environmental Protection Equipment Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : BOWEE
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

De Milieubescherming van Yixingsbowee wordt Materiaalco., Ltd opgericht in 2010 en in Yixing-stad gevestigd (de beroemdste stad op het gebied van waterzuiveringsinstallatie in China). BOWEE is een geïntegreerd milieubescherming bedrijf, gespecialiseerd in de afvalwater & modderbehandelingsontwikkeling. Geëngageerd aan industriële waterzuiveringsinstallatie, binnenlandse behandeling van afvalwater, proces legden het ontwerp voor bevordering en de wederopbouw van afvalwaterzuiveringsinstallatie, BOWEE zaken op technologische innovatie met nieuw productontwikkeling en bevordering, bereikte opmerkelijke resultaten de nadruk en bereikten ook vele octrooien.

 

BOWEE heeft hun eigen standaard en professionele productieworkshop, die een gebied van 35000m2 behandelt. De verkoop van binnenlandse markt is over 10million USD en nu richten wij het nieuwe ministerie van buitenlandse handel voor betere ontwikkeling op. BOWEE heeft ook een prima technisch team. Al onze ingenieurs hebben de ervaring van meer dan tien jaar op het gebied van waterzuiveringsinstallatietechnologie. Wij hebben aan vele behandelings van afvalwaterprojecten bij lokale markt met organisaties deelgenomen, is onze geavanceerde R&D-technologie met onze projecten in de loop van de afgelopen tien jaar door diverse projectervaringen gegroeid.

 

Wij beschouwen het „Mensdom, Kwaliteit en Prestige“ als ons fundamenteel werkend idee. De „technologie en de kwaliteit“ zijn ons hoofdprincipe. Wij zullen onze klanten met onze beste capaciteit dienen om de duurzame ontwikkeling en het gebruik van watermiddel te verwezenlijken.

Contactgegevens
Yixing Bowee Environmental Protection Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Caviar

Tel.: +86-51087895123

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)